Skaffa Familydeal och spara tusenlappar

Som familj med barn är det ständigt nya utgifter. Hur underbara barnen och tonåringarna än är, så kostar de pengar. Ett smart sätt för er som familj att spara tusenlappar om året, i månaden rent av, är genom att gå med i rabattklubben Familydeal – helt gratis medlemskap som hjälper er att spara pengar varje månad.

Gå med i Familydeal

Alla som har barn vet att de kostar pengar. Ganska mycket pengar faktiskt. De ska ha mat, kläder och nya skor. Som familj vill ni naturligtvis åka på semester en eller ett par gånger per år, förutom olika nöjen under hela året. Med tonåringar i bostaden blir det än mer utgifter: de äter mer, har dyrare kläder, behöver mobil, dator och olika abonnemang. Förutom att de behöver få testa på vingarna och göra saker på egen hand. En tonåring kan alltid jobba in en del av pengarna själv, vilket bara hjälper den inför framtiden, men de mesta av utgifterna är det du som förälder som står för. Därför är det smart att gå med i rabattklubben familyedeal.se och spara tusenlappar på allt från skidsemestern, nya skor, matkassar till bredband och försäkringar.

Använd rabatterna smart

Idén med att gå med i Familydeal är ju att ni som familj ska spara pengar. Göra en vinst. Därför ska ni vara smarta och använda rabatterna på ett klokt och långsiktigt sätt. Först och främst så kommer det ständigt ut nya rabatter och erbjudanden, så håll koll. Om det är 25 procent på barnskor, så kan det vara klokt att se vilka barn som behöver nya skor och passa på att göra en bra deal. Detsamma gäller semester. Att åka på skidsemester är en dröm för många, men det är inte alla barnfamiljer som har råd med det. Då passar ni helt enkelt på att boka skidsemestern när Familydeal har ett erbjudande om 40 procent rabatt. Om rabatten sedan året därpå är till en charterresa på Kanarieöarna, så bokar ni den semestern.

Innan ni ska skaffa nya försäkringar, bredbandsabonnemang eller mobila brandlarm så bör ni alltid kolla vad Familydeal erbjuder. Det finns många erbjudanden som verkligen kommer att gynna er plånbok. Om ni är stressade med mycket jobb, så kommer ni spara in rejält genom att skaffa hemleverad matkasse med en rejäl rabatt. Godare mat, samtidigt som ni får mer tid och mindre stress.