Ha 90-talskavalkad med vännerna

Du älskar din familj. Du älskar dina barn. Men ibland kan det vara både roligt och välbehövligt att tänka tillbaka på tiden innan allt det började; när livet inte innehöll riktigt lika mycket ansvar och det mesta bara var roligt. Så varför inte planera in en tillbakablick tillsammans med bästa vännerna?

Barnfri tid med minnen och skratt

Vi har alla olika minnen av våra 1990-tal, men något som var oerhört populärt var tv-serien ”Friends” (”Vänner”) som gick i hela tio säsonger mellan åren 1994 och 2004. Var du och dina vänner några av alla dem som slaviskt följde serien och alla förvecklingar och hjärtliga skratt? Då kan ett Friends-maraton ihop vara precis vad ni behöver. Dags att skaffa barnvakt och bjuda över dina nära och kära, plocka fram all Friends merch ni har och sätta igång första avsnittet. Det kommer garanterat bli en helkväll full av igenkännande skratt och minnen från förr. Eftersom serien är tio säsonger lång så kanske det här får bli en återkommande tilldragelse den närmsta tiden, men det kanske också är precis vad ni behöver. Mitt uppe i allt vad barn innebär, stök och ansvar och bus och stimmande så kan en sådan här tillbakablick vara det som lättar upp vardagen och får skrattet att bubbla. Du kan slappna av lite och släppa taget en stund.

Merchen håller igång känslan

Det som är lite extra roligt med all den Friends merch som finns att välja mellan på Gameloot är att du kan få tillbaka känslan även mellan och efter era maratonkvällar. Du kan sippa ditt morgonkaffe ur en kaffekopp med Friendsgänget på, eller varför inte skaffa en anteckningsbok eller ett gäng kylskåpsmagneter? Du kommer garanterat le lite extra och det kan vara precis det leendet som förgyller dagen lite extra. Förutom din härliga familj såklart. Men som förälder och sambo, fru eller make så kan det verkligen behövas stunder då man gör något helt annat. Du laddar batterierna och får plocka fram fler sidor av dig än bara mammasidan eller pappasidan. Och det är guld värt. Så kom igen, fixa fram alla Friends-avsnitt, sippa eventuell vuxendricka ur närmsta Friends-kopp och bjud över dina gamla polare som också vill minnas det glada 90-talet!